П’ятниця, 29 Березня, 2024
ПолітикаСуспільство

ЗМІ повідомляють, що в Офісі Зеленського не показали список візитерів, хоча і обіцяли

Офіс президента Володимира Зеленського проігнорував прохання надати перелік гостей за перший місяць після інавгурації і сказав, що не має інформації про візити олігархів.

Про це повідомляє Українська Правда. Видання в першу чергу, попросило надати список відвідувачів з 21 травня по 24 червня включно. Це питання відомство залишило без відповіді.

“Інформація про дати відвідування Офісу президента України бізнесменами Ігорем Валерійовичем Коломойським, Сергієм Володимировичем Льовочкіним, Павлом Яковичем Фуксом, Рінатом Леонідовичем Ахметовим, Віктором Володимировичем Медведчуком, Юрієм Анатолійовичем Косюком, Олегом Романовичем Бахматюком, Тімуром Михайловичем Міндічем в підрозділі охорони відсутня”,- повідомили в Офісі президента.

Також повідомляється, що в Офісі президента кажуть, що не здійснюють облік відвідування державними службовцями – останні мають право проходу за  пред’явленням службового посвідчення.

Таким чином відомство відповіло на питання про візити нардепів, міністрів, генерального прокурора, керівників Національного антикорупційного бюро, Державного бюро розслідувань, Служби безпеки, Конституційного суду тощо.

При цьому Офіс Зеленського надав список учасників засідання Нацради з питань антикорупційної політики та зустрічі президента з представниками Ялтинської Європейської Стратегії через участь у подіях директорів НАБУ Артема Ситника та ДБР Романа Труби та олігарха Віктора Пінчука.

Видання підкреслило, що з проханням надати ці переліки УП не зверталася.

Залишити відповідь