П’ятниця, 29 Березня, 2024
Погода

Погода 29 серпня: тепло, тільки на сході та півночі злегка прохолодно

Погода в Україні у четвер, 29 серпня, буде сонячною та сухою

Також очікується спека – температура повітря у середньому становитиме +28 – +30 градусів, щоправда на Лівобережній Україні буде доволі прохолодно – +23 – +25 градусів.

Синоптик Наталка Діденко прохолоду на північному сході пояснює холодним атмосферним фронтом. Однак, за її словами, повітря так висохло у попередні дні, що ніяких дощів цей фронт не принесе.

Відтак, у північних і східних областях стовпчики термометрів опустяться до +22 – +26 градусів, а подекуди – на Сумщині та Харківщині – навіть і до +20 градусів. Щодо центральних областей, а саме Вінницької, Черкаської, Кіровоградської, Полтавської та Дніпропетровської, то тут фахівці очікують +25 – +28 градусів.

Натомість на півдні та на заході України буде найтепліше – упродовж дня стовпчики термометрів у цих областях піднімуться до +28 – +32 градусів. Щодо Києва, то 29-го серпня у столиці трохи посвіжішає, проте буде комфортно – +23+25 градуси.

Світлина від Український гідрометцентр.

Український гідрометцентр також на 29 серпня опадів не прогнозує. На переконання метеорологів, у східних і Сумській областях буде +20 – +25 градусів, на узбережжі морів температура підніметься до +22 градусів, а на заході та півдні – місцями до +32 градусів. Вітер у четвер дутиме у східному напрямку зі швидкістю 5 – 10 метрів за секунду.

Залишити відповідь