Субота, 16 Березня, 2024
Техніка

Apple представила iPhone 11 і iPhone 11 Pro

У них є додаткові камери та швидші процесори, які при цьому споживають менше енергії

Презентація iPhone 11 та iPhone 11 Pro пройшла напередодні у Каліфорнії, де також продемонстрували нову модель “розумних” годинників Apple – Series 5.

Результат пошуку зображень за запитом "Apple представила iPhone 11 і iPhone 11 Pro"

Дешевша модель iPhone 11 представлена у шести кольорах. Смартфон оснащений 6,1-дюймовим дисплеєм Liquid Retina і процесором A13 Bionic – як стверджують у Apple, – найшвидшим на ринку.

У компанії також обіцяють, що iPhone 11 триматиме заряд батареї на годину довше, ніж його попередник – iPhone XR. Воджночас компанія не стала презентувати модель, здатну працювати в мережах п’ятого покоління 5G, як це “анонсували” деякі чутки напередодні презентації.

У iPhone 11 – дві основні камери і одна фронтальна. Нові айфони будуть підтримувати режим нічної зйомки. Його вартість у США складатиме від 699 доларів, утім в Україні ці смартфони вочевидь коштуватимуть дорожче.

Більш просунута модель – iPhone 11 Pro (та Pro Max).

У неї вже три основних камери (через що зовнішній вигляд смартфону жартома порівнюють з електробритвою чи електроплитою).

Також Apple представила функцію Deep Fusion, яка робить кілька знімків та об’єднує їх в одне зображення. Діагональ екрану у Pro – 5,8 дюйма, а у Pro Max – 6,5 дюйма. У комплекті до них буде йти швидка зарядка.

Модель Pro у Сполучених Штатах коштуватиме від 999 доларів, а Pro Max – від 1099 доларів.

Залишити відповідь