Четвер, 25 Квітня, 2024
Суспільство

Зеленський розповів, що голова оборонного комітету ВР переніс інфаркт

Голова Комітету ВР з питань національної безпеки, оборони та розвідки Олександр Завітневич переніс інфаркт

Про це повідомив Президент України Володимир Зеленський під час прес-марафону 10 жовтня, коментуючи закиди журналіста щодо того, що голова оборонного Комітету, народний депутат від “Слуги народу”, який до того ж є чоловіком колишньої однокласниці Зеленського, не ходить на засідання, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Жодного засідання комітету Олександр Завітневич, якого я знаю ще до того, як він став чоловіком дівчини, з якою я навчався, яка є доктором психологічних наук, яку я не бачив дуже багато років через те, що вона поїхала з Кривого Рогу і закінчила інститут міжнародних відносин… Олександра Завідневича я знав окремо. Він військовий. Закінчив військове училище. Він професійна людина. Ми дійсно знайомі дуже багато років. Я дійсно йому довіряю. Він не пропустив жодного засідання”, – сказав Зеленський.

Водночас він додав, звертаючись до журналіста, який поставив запитання: “Тепер ви поїдете в лікарню, де він ледве не вмер – у нього був інфаркт. Після цього він пропустив всі засідання”, – заявив Зеленський.

Залишити відповідь