Середа, 15 Травня, 2024
Політика

«Слуги народу» посварилися через закон про продаж землі

Частина нардепів від «Слуги народу» виступила проти законопроекту про скасування мораторію на продаж землі, зокрема через те, що у ньому ні слова немає про обіцяний Зеленським референдум.

Про це повідомляє Укрінформ.

Голова фракції «Слуга народу» Давид Арахамія заспокоїв нардепів, що до другого читання закон про землю приведуть у відповідність. Якщо ж ні – він обіцяє скласти свій мандат. Так він прокоментував інформацію щодо позиції представника уряду у Верховній Раді Ірини Верещук, яка заявила, що не підтримує законопроєкт про ринок землі.

“Вона почула, наприклад, обіцянку Президента щодо референдуму. Можливо вона змінить свою думку… Я їй сказав: Дивись, ось мій мандат, я ставлю мандат на стіл. Це моя обіцянка, якщо цієї поправки не буде дотримано, якщо цього не трапиться, я йду з Верховної Ради, якщо ми не додамо цю поправку” — повідомив Давид Арахамія.

Також Арахамія перед голосуванням пообіцяв, що «Слуга народу» не застосовуватиме жодних «репресій» до тих депутатів, які не підтримають законопроект про ринок землі, та зробив прогноз, що на підтримку законопроєкту про ринок землі у 1-му читанні Рада матиме більше 240 голосів.

Залишити відповідь