Субота, 20 Квітня, 2024
Суспільство

Стало відомо що після ДТП у Кулеби переламані ребра, його син знаходиться без свідомості

Уповноважений президента України з прав дитини Микола Кулеба, який вчора разом із дітьми потрапив у ДТП, наразі у стані середньої тяжкості у лікарні Феофанія. А от старший син перебуває в інтенсивному неврологічному відділенні того ж медичного закладу.

Про це повідомляє “ТСН”

Медикам все ж вдалося стабілізувати стан Кулеби і наразі його життю нічого не загрожує. Але уточнюють, що у нього діагностували струс мозку, та численні забої й травми. Зокрема, у нього закриті черепно-мозкова травма, травма грудної клітини й травма живота. Окрім того, у нього численні перелами ребер з обох боків, забій легень та пневмоторакс (скупчення повітря, яке призводить до часткового або повного колапсу легень – ред).

А от його старший син Тимофій – у важкому стані. Він перебуває в інтенсивному неврологічному відділенні. За словами медиків, юнак непритомний. У нього закрита черепно-мозкова травма. Чи є загроза життю – не повідомляють.

Про стан молодшого сина Єлісея поки невідомо.

За непідтвердженою інформацією, ним опікуються лікарі в “Охматдиті”.

Що стосується водія вантажного мікроавтобуса, він наразі перебуває у Києво-Святошинській лікарні. Його життю також нічого не загрожує. 

Залишити відповідь