Четвер, 16 Травня, 2024
Суспільство

Рятувальникам вдалося загасити пожежу в Одеському коледжі

Фото:прес-служба ДСНС України

Пожежники припинили та локалізували поширення вогню в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу.

Про це повідомила прес-служба ДСНС України .

Повідомляється, що о 14:18 пожежу в Одеському коледжі локалізовано на площі близько 4 тис. м. кв.

За останніми даними ,станом на 15:00 в результаті пожежі, госпіталізовано 21 особу,загинула викладачка коледжу.

Прес-служба поліції Одеської області повідомила ,що від отриманих під час пожежі ушкоджень у лікарні померла працівниця навчального закладу, 1976 р.н. 

У свою чергу, видання “Думская” повідомило, що у лікарнях зараз перебуває 21 людина.Про це повідомила представник муніципального департаменту охорони здоров’я Алла Калєєва, в тому числі дев’ять неповнолітніх учнів коледжу і п’ятеро пожежників. Один учень коледжу і один пожежний – у важкому стані. У постраждалих діагностують отруєння продуктами горіння та опіки.

За даними керівництва навчального закладу на 16.00, невідоме місцезнаходження п’ятьох людей – двох студентів і трьох співробітників бухгалтерії. На зв’язок вони не виходять.

О 17:10, з’ясувалося, що померла, не викладач коледжу, а 17-річна студентка. Плутанина сталася в лікарні під час впізнання. Викладач коледжу жива, але знаходиться у важкому стані.

Міністр освіти Ганна Новосад, на своїй сторінці у фейсбук повідомила: “Я та усі співробітники Міністерства освіти і науки висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким Ганни Бородюк, викладачки коледжу, що загинула в результаті пожежі, а також усім постраждалим.На місце вже виїхав Олег Шаров, генеральний директор директорату вищої освіти та освіти дорослих МОН. Він допомагатиме ефективно реагувати на потреби закладу з огляду на допомогу, яку може надати Міністерство”.

Як все починалося.

Сьогодні 4 грудня вранці, надійшла інформація про пожежу у місті Одеса на 3 поверсі 6-ти поверхового навчального корпусу Одеського коледжу економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу. О 10:17 по прибуттю першого підрозділу ДСНС було встановлено загорання на третьому поверсі, та оголошено підвищений номер виклику.

Залишити відповідь