П’ятниця, 19 Квітня, 2024
Суспільство

На місці масштабної пожежі в Одеському коледжі будуть розбирати завали всю ніч

Вранці до Одеси прибули декілька бортів з рятувальниками, які почали пошук людей, пропавших безвісти 4 грудня. Фахівці розбирають завали на місці масштабної пожежі в будинку №25 по Троїцької вулиці. Роботи триватимуть як мінімум до завтрашнього дня.

Прес-служба Одеської міськради повідомляє, що розчищення ведеться одночасно з двох сторін: у центральній арки і лівого крила.

“Почали знімати склепіння балок, вантажать і відвозять на спеціальний майданчик для подальшої експертизи. В арці був обвал глиняних перекриттів. Забирають глину вручну і вантажать на навантажувач. Крани працюють. Територія вся освітлена. Роботи триватимуть вночі “, – йдеться в повідомленні.

Рятувальники працюють позмінно, о 22:00 чергова група заступить на ніч.

Тим часом губернатор Одеської області Максим Куций уточнив, що зараз всередині будівлі працює бригада рятувальників з Києва в складі 23 чоловік.

“Вони обрушили балки, які заважали проникнути в будівлю. Перекриття обрушилися до першого поверху. Роботи з розчищення тривають “, – сказав він.

У лікарнях продовжують отримувати лікування 26 пацієнтів: 16 студентів коледжу, 4 співробітники коледжу і 6 співробітників ДСНС.

А в списку зниклих, значиться 14 осіб.

Стало відомо, що представники Національної Поліції, повідомили що на місці пожежі на Троїцькій виявлено тіло жінки.Розбір завалів на цьому місці відразу зупинили, і зараз там ведуться слідчі дії.

Особа загиблої поки не встановлена.

У зв’язку з трагічною пожежею, розпорядженням Одеського міського голови 5-6 грудня оголошено в Одесі днями жалоби.

Залишити відповідь