П’ятниця, 19 Квітня, 2024
Скандал

У Раді сталася бійка між депутатами фракцій “Слуга народу” і “Свобода” після засідання комітету

Фото: Потоасовка у ВР / скріншот відео

Сьогодні у Верховній Раді після засідання комітету з питань аграрної та земельної політики сталася бійка між народними депутатами України від фракцій “Слуга народу” і “Свобода”.

Момент жорсткої бійки опублікував на своїй сторінці в Facebook головний спеціаліст Кабінету міністрів України Андрій Якобчук.

“Такого махача Верховна Рада давно не бачила!” – прокоментував він відео.

Як стало відомо, бійка у Верховній Раді України сталася між народним депутатом від “Слуги народу” Андрієм Богданцем і активістами ВО “Свобода” Едуардом Леоновим і Ігорем Мірошниченком.

У свою чергу, нардеп 7-го скликання від “Свободи” Едуард Леонов в коментари 112 повидомив, що почухали кулаки у раді депутат ВР від Фракції “Слуга народу” Андрій Богданець та нардеп 7-го скликання від “Свободи” Едуард Леонов.

“Коли було закрито комітет, то уже в коридорі депутат-мажоритарник від “Слуги народу” почав розповідати всім, що тернополяни за продаж землі. Я колись був депутатом тернопільської облради і запитав, звідки у нього така інформація? Він почав кидатися, дуже агресивно поводитися…” ,- повідомив нардеп.

Леонов прокоментував відео, де видно, що накинувся з кулаками на Богданця саме “свободівець”: “Ми – “свободівці” готові захищати українську землю будь-якими способами”. 

За словами Леонова, Богданець бреше, що воював в батальйоні “Січ” .

“Воно почало розповідати, що воно в Пісках воювало. Ми нещодавно були в тому районі, то я йому запропонував поїхали в Піски і подивимося в очі хлопцям, які зараз проливають кров за Україну, а ти говориш, що був там, хоча не був там жодної секунди”,-повідомив він.

Ігор Мірошниченко, в фейсбуці повідомив що ранок починається з комітету ВР, де розглядаються правки до скандального закону про ринок с/г земель.

“Закон від імені «німих» депутатів «Слуги народу» доповідає якийсь ноунейм, а за його спиною – писки представників латифундій та транснаціональних корпорацій. До речі, розгляд правок до того, що наухвалювали в першому читанні за процедуроюмає зайняти зо два місяці, бо їх назбиралося понад 4,5 тисячі!!! “,-повідомив колишній нардеп.

Мірошініченко так само , передав привіт Богдану, який за його словами обіцяв з землею все порєшать до Нового року.

“За регламентом, нардепи мають отримати від комітету проект на голосування НЕ ПІЗНІШЕ, ніж за десять днів. Тримаємо оборону українських інтересів”,- підкреслив він.

Так само представник ВО “Свобода” Іван Федорович написав у фейсбуці:”Слуга служитиме лише тоді, коли тягла дістане від господаря. Так повелося ще з часів кріпацтва – і нема на то ради .
Дякую побратимам Ігор Мірошниченко та Едуард Леонів, що повчаєте ледачих слуг, як треба любити Україну‼️”

1 коментар

Залишити відповідь