Вівторок, 23 Квітня, 2024
Події

Серіал “Слуга Народу” не будуть більше показувати на телеканалах Росії

Російський телеканал ТНТ прибрав з телеефіру український серіал “Слуга народу”, головну роль в якому виконав чинний президент України Володимир Зеленський.

Про це повідомляє російське видання Ведомости.

Повідомляється, що перші три серії були показані в ефірі каналу який належить “Газпром медіа” в середу, 11 грудня. Раніше в телепрограмі було зазначено, що продовження серіалу буде виходити в ефірі ТНТ з 19.00 до 20.30 12 і 13 грудня. Тепер в цей час покажуть серіали “Інтерни” і «СашаТаня”.

У ТНТ повідомили, що канал спочатку нібито не збирався показувати більше трьох перших серій “Слуги народу” в ефірі. Цілком перший сезон спочатку призначався для показу лише на онлайн платформі Premier .Анонс ТНТ про щоденний показ “Слуги народу” в ефірі представник каналу назвав “маркетинговим ходом по підвищенню впізнаваності платформи”.

На ТНТ не уточнили, чому вирішили показувати серіал лише в інтернеті.

Показ серіалу в Premier розпочнеться 12 грудня. Ведомости пишуть, що увечері 11 грудня ніяких згадок про “Слугу народу” на платформі не було.

11 грудня з трансляції першої серії “Слуги народу” на центральні регіони Росії вирізали жарт про президента Росії Володимира Путіна. При цьому в східних регіонах, де через різницю в часі прем’єра відбулася раніше, цей жарт показали.

Залишити відповідь