П’ятниця, 19 Квітня, 2024
Суспільство

Сьогодні підозрюваному у справі вбивства Шеремета обиратимуть запобіжний захід

Сьогодні у п’ятницю 13 грудня, підозрюваному у справі вбивства журналіста Павла Шеремета Андрію Антоненку обиратимуть запобіжний захід . Про це в коментарі повідомив Масі Найєм.

“Його повезли на Богомольця. Там його будуть тримати до того часу, поки не визначать запобіжний захід. Далі вже все буде відомо завтра, коли обиратимуть запобіжний захід. Там же, мабуть, буде сказано прокурорами, в чому саме його підозрюють, деталізовано…Скоріш за все проситимуть тримання під вартою”,-повідомив Найєм.

Він так само додав, що ймовірно це відбудеться в Печерському суді. Конкретний час ще невідомо.

YouTube :Graty Me

Також стало відомо, що в адвокатському об`єднанні “Міллер”, засновником та юристом якого є Масі Найєм, повідомили у Facebook, що їхні юристи не захищатимуть підозрюваних у справі вбивства Павла Шеремета.

“Адвокатське об`єднання «Міллер» не захищає і не захищатиме у майбутньому підозрюваних у справі вбивства Павла Шеремета – друга засновника та адвоката компанії Масі Найєма. Адвокати «Міллер» у своїй діяльності керуються принципами верховенства права, законності, незалежності, конфіденційності та уникнення конфлікту інтересів”,- йдеться в повідомленні.

У компанії додали, що адвокати «Міллер» не входили у справу на стороні захисту, а лише забезпечили дотримання закону під час обшуків у Андрія Антоненка. Він звернувся до компанії за правовою допомогою під час обшуку та вручення йому підозри.

“На цьому участь адвокатів «Міллер» у справі вбивства Павла Шеремета вичерпано і є неможливою у подальшому”, — додали у компанії.

Залишити відповідь