Субота, 20 Квітня, 2024
Політика

Сьогодні на нардепа Ківу напали у ресторані в Києві, в поліції почали розслідування

У Києві у ресторані на Хрещатику побили народного депутата фракції “Опозиційна платформа – За життя” Іллю Киву.

За словами правоохоронців, до поліції звернувся народний депутат із заявою про отримання тілесних ушкоджень.

“На місце події виїхали екіпаж патрульних та слідчо-оперативна група Печерського управління поліції.За попередньою інформацією, у ресторані між заявником та його знайомим стався словесний конфлікт, у результаті якого виникла короткотривала бійка. Нардепу надано медичну допомогу без госпіталізації. Наразі правоохоронці проводять заходи для встановлення місцезнаходження іншого учасника інциденту, котрий із місця події поїхав автомобілем”,- повідомляє прес-служба поліції Києва.

У свою чергу Ківа на своїй сторінці в соцмережі Facebook заявив, що нападу на нього передували погрози.

“Людина, яка напала на мене в ресторані “Мокко”, вела себе неадекватно і викрикував нецензурні слова. Я встав і підійшов до нього, нахилився з метою попросити вести себе пристойно і він зробив удар. Цьому поведінки і вчинку раніше передували погрози в мережі, як в особистому листуванні, так і публічно! Це системні дії проти мене, як опозиційного політика, які почалися ще півроку тому “, – написав нардеп.

Ківа також виклав скріншоти листування з нібито нападаючим.

У поліції повідомили, що наразі подія належним чином зареєстрована в журналі Єдиного обліку заяв та повідомлень Печерського управління поліції. Після проведення першочергової перевірки буде надана правова кваліфікація події.

Залишити відповідь