Четвер, 16 Травня, 2024
Кіно

Після скандалу з російським серіалом Ukraїner пропонує перевізникам свої відео

Команда обіцяє після заповнення форми за тиждень підготувати усі відео для можливості запису на флешку і перегляду у транспортному засобі.

Про це повідомляється на сторінці проекту.

Команда Ukraїner готова безплатно надати перевізникам понад 30 годин відео з різних куточків України, що розповідають історії жителів країни, зафіксовані національні свята у різних регіонах, серію “Амбасадори” з відомими українцями, що показують свої рідні міста, серію коротких відео про різноманітні куточки України тощо. 

Така пропозиція з’явилася в творців проєкту після скандалу в автобусі, де волонтерка, дівчина полеглого на Сході волинянина, попросила водія вимкнути російський серіал. 

“Може ви водій і хочете показувати відео Ukraїner у власному автобусі? Або ви власник компанії-перевізника, або її працівник, відповідальний за такі рішення? Ви звичайний пасажир, що хоче записати весь наш контент на флешку і запропонувати водію змінити плейлист з піратського на ліцензійний? Просто заповніть цю форму: https://forms.gle/Y5pquPyDvGU9UaNx6”, – йдеться у повідомленні. 

Залишити відповідь