П’ятниця, 29 Березня, 2024
Кримінал

СБУ викрила зловмисника, який займався «торгівлею» посадами у Волинському управлінні СБУ

Співробітники Головного управління внутрішньої безпеки Служби безпеки України викрили на Волині колишнього співробітника МВС на фейковій «торгівлі» посадами в обласному управлінні СБУ.

Про це повідомляє пресслужба СБУ.

Оперативники спецслужби встановили, що зловмисник пропонував своїм знайомим з числа діючих та колишніх співробітників правоохоронних органів працевлаштування в СБУ. Він, представляючись співробітником Служби, гарантував охочим оформлення на посаду у «хлібні» напрямки роботи.

Правоохоронці, зокрема, задокументували одну із пропозицій влаштувати кандидата за 5 тисяч доларів США на посаду у Волинському управлінні Служби.

У межах кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України, тривають слідчі дії. Вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру у вчиненні злочину.

Перевіряється можлива причетність до протиправної діяльності співробітників Управління СБУ у Волинській області. Процесуальне керівництво здійснюється прокурорами військової прокуратури Луцького гарнізону.

Операція з викриття зловмисника проводилась спільно з територіальним управлінням ДБР, розташованим у Львові під процесуальним керівництвом військової прокуратури Луцького гарнізону.

Залишити відповідь