Вівторок, 14 Травня, 2024
Суспільство

Персонал з медустанови “Нові Санжари” вивезли, тепер з евакуйованими залишаться медики, які були на літаку

З медичного закладу “Нові Санжари”, в якому перебуватимуть евакуйовані українці та іноземці з Уханя, вивезли персонал. З евакуйованими будуть медики та технічні спеціалісти, які були й на літаку.

Про це повідомили в Урядовому порталі.

“Персонал, який раніше працював у «Нові Санжари», вивезено з об’єкту. Ніхто з них не контактуватиме з розміщеними в обсервації особами. У складі групи, яка буде розміщена в обсервації, є і лікарі, і медперсонал, і технічні спеціалісти для гарантування належного перебування і безпеки людей”,- йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що усі евакуйовані громадяни, екіпаж та супроводжуючі особи будуть розміщені в індивідуальних приміщеннях із належним рівнем комфорту для проживання. 

“Відходи будуть утилізовані в спеціальний спосіб, вони не будуть потрапляти у загальну каналізацію. Самі каналізаційні стоки в обов’язковому порядку будуть знезаражені”, — зазначили в уряді. 

Уточнюється, що буде 14-денний термін посиленого медичного спостереження у спеціально відведеному місці. Так само буде посилена охорона та цілодобовий нагляд лікарів. 

Залишити відповідь