П’ятниця, 29 Березня, 2024
Суспільство

У Києві біля Офісу президента чоловік скоїв самопідпал: відео

У середу, 26 лютого, в столиці, біля Офісу президента України, чоловік скоїв самопідпал.

Про це в Фейсбуці повідомив Юрій Орденко.

З’явилася перша інформація про інцендента. Чоловіка вдалося врятувати, але на його тілі безліч опіків різного ступеня тяжкості. У той момент, коли невідомий підпалив себе, під Офісом президента проходила акція медиків.

За попередньою інформацією, чоловік, який вчинив самопідпал під стінами Офісу Президента України, не брав участі у мітингу медпрацівників, він з’явився за кілька хвилин до підпалу.
Чоловік живий і має опіки легкого ступеня. Його доправлено «швидкою» на місце огляду та надання допомоги.

З’явилася інформація, що чоловіка, який влаштував акт самоспалення під Офісом президента, звуть Олександр, він з села Новоіванівка (Сумської області). За його словами, він став жертвою земельної афери.

Пресслужба Офісу президента вже відреагувала на інцидент на своїй сторінці у Facebook, відзначивши, що чоловік – живий, він отримав опіки легкого ступеня. Його доставили швидкою на місце огляду та надання допомоги.

“За попередньою інформацією, чоловік, який вчинив самопідпал під стінами Офісу президента України, не брав участі у мітингу медпрацівників, він з’явився за кілька хвилин до підпалу. Поліція встановлює особу чоловіка. За попередніми даними, він мешкає на Сумщині та мав проблеми з місцевою владою”, – йдеться у повідомленні.

Новина буде оновлюватися.

Залишити відповідь