Четвер, 28 Березня, 2024
В КиєвіСуспільство

Карантин в Україні: група чоловіків намагалася потрапити в Гідропарк, поліція їм не дозволила

Фото: Фейсбук / Сергій Бригадир

Сьогодні, 6 квітня, в Києві близько 20 чоловіків намагалися потрапити в Гідропарк, де розташований спортивний майданчик на відкритому просторі, відомий в народі як “качалка в Гідропарку”. Але представники поліції не дозволили їм це зробити.

Бажаючі, потрапити на спортмайданчик, наполягали, що зараз в Україні немає обмеження на пересування і називали рішення уряду про посилення карантину, яке зокрема забороняє відвідувати спортмайданчики і парки, “незаконним”.

Один з “спортсменів” якого звуть Сергій Бригадир, обурювався, що нібито поліція не має права перешкоджати його проходу “на частину території України”, а представники правоохоронних органів не допускали його проходу.
Відео спілкування з поліцією, він розмістив в Фейсбуці.

На відео, видно як правоохоронці не допускали його проходу і намагалися йому пояснити, що Гідропарк має статус “парку культури і відпочинку”, тому прохід туди обмежений.

Все закінчилося тим, що Сергія Бригадира і екскандідата в депутати від “Батьківщини” Михайла Ковальчука відвезли в Дніпровське управління поліції. Де на них склали адмінпротоколи за недотримання правил карантину, оскільки один був без маски, а інший – без документів.

Рішення має прийняти суд. Але, як повідомив Сергій Бригадир, судове засідання перенесено на завтра.

Залишити відповідь