Четвер, 28 Березня, 2024
В КиєвіСуспільство

Карантин у Києві: Ляшко замурував вхід у ресторан нардепа “Слуги народу” Тищенка

Сьогодні 28 квітня, лідер Радикальної партії, колишній народний депутат Олег Ляшко, в супроводі групи людей замурував вхід у ресторан “Велюр”, який належить народному депутату від партії “Слуга народу” Миколі Тищенку.

Відео з місця події Ляшко опублікував на своїй сторінці у Facebook.

У підписі до відео повідомляється:“Карантин, так карантин”.

“Це дороге гламурне гівно “Велюр” вони відкривають для себе… Фермери не можуть продати огірки за копійки, а ця сволота, яка називає себе “слугами”, жирує. А люди повинні голодувати. Тому що грошей немає. Карантин, так карантин. Для всіх”, – заявив Ляшко.

Зокрема, на відео, яке виклав Ляшко, група молодиків замурувала вхід у будівлю скандального ресторану “Велюр”. Також на імпровізованій “стіні” та на вікнах приміщення з’явилися надписи: “Карантин один для всіх”, “Зе карантін”.

На відео видно, що вхід у ресторан заклали бетонними блоками і залили монтажною піною.

Раніше журналісти програми Наші гроші Bihus.Info,з’ясували, що ресторан “Велюр”в центрі Києва, що входить в мережу “Наша карта” нардепа від “Слуги народу” Миколи Тищенка, під час карантину відвідують депутати, чиновники та бізнесмени.

Тищенко у свою чергу запевнив, що його ресторан не працює для відвідувачів і там начебто проходять лише “особисті зустрічі”.

1 коментар

Залишити відповідь