Четвер, 25 Квітня, 2024
Кіно

В українських кінотеатрах покажуть воєнний екшн «Снайпер. Білий Ворон» до Дня Незалежності

Воєнний екшн “Снайпер. Білий ворон” виходить в національний прокат до Дня Незалежності. Це перша воєнна стрічка, що виходить у національний прокат після повномасштабного вторгнення.

Трейлер  до фільму опублікований на You-Tube каналі Well Go USA Entertainment.

Історія, яка закладена у сюжет фільму – реально. Це шлях Миколи Вороненка,  трансформації пацифіста у справжнього снайпера з позивним Ворон, який вступає в запеклу боротьбу за свободу та справедливість, попри власні принципи та упередження.

“Снайпер.Білий ворон” — це перша воєнна стрічка, яка виходить у національний прокат після повномасштабного вторгнення. Історія снайпера з позивним Ворон – рефлексія на перебіг російсько-української війни 2014 року, що охопила Луганщину та Донеччину, а в 2022 році розтеклася кривавою раною по всій території Незалежної України.

Зйомки відбувались протягом 2020 року. Весь процес відбувався за сприяння Національної Гвардії України. Вони надавали дозволи для проведення знімань у спеціально відведених локаціях та техніку, залучали особовий склад для створення реалістичних кадрів.

Окрім того, знімання супроводжувалися воєнним консультантом – інструктором зі снайпінгу. За пів року до початку знімань виконавець головної ролі, актор Павло Алдошин, проходив спеціальну воєнну підготовку, а зараз ці навички допомагають йому захищати Україну в лавах ЗСУ.

“Ми першими в Україні наважилися відновити національний прокат і переконані, що “Снайпер. Білий Ворон” виходить як ніколи на часі. Боляче дивитися, що в цю хвилину коїться на Донеччині, Луганщині, Харківщині, Херсонщині, поблизу Миколаєва, Дніпра, Запоріжжя, що українські міста потерпають від російських ракет. Але ми маємо боротися, кожний на своєму фронті. Українська кіноіндустрія не повинна зупинятися та поступатися мейджорам, адже за 8 років боротьби за Незалежність ми досягли блискавичних успіхів, і зараз виходимо до українського глядача з надважливою історією в надважливий для кожного українця день”, – поділилася керівниця напрямку кінотеатральної дистрибуції FILM.UA Group Надія Коротушка.

“Снайпер. Білий ворон”  буде у прокаті з 24 серпня 2022 року у кінотеатрах України.

Залишити відповідь