П’ятниця, 19 Квітня, 2024
В КиєвіКримінал

На Київщині в підпільній нарколабораторії поліцейські вилучили психоторопів на 700 тис. грн.

У Броварському районі Київської області правоохоронці припинили роботу нарколабораторію. Під час обшуків знайшли та вилучили психотропів більш ніж на 700 тисяч гривень.

Про це повідомили в пресслужбі поліції Київщини. Організаторам “бізнесу” загрожує до 10 років позбавлення волі, передає OBOZREVATEL.

“10 вересня в Семиполках правоохоронці затримали двох наркоторговців. Вони організували підпільне виробництво психотропних речовин та налагодили міжрегіональний канал збуту наркотиків. Нарколабораторія діяла цілодобово та розміщувалася в одному з орендованих маєтків. Організаторами “бізнесу” були 24-річний виходець із Дніпра та 41-річний житель столиці”, – розповіли в поліції.

Зловмисників затримали під час виробництва чергової партії психотропів. Під час обшуків у них знайшли та вилучили понад два кілограми заборонених речовин і прекурсори більш ніж на 700 тисяч гривень.

За фактом виготовлення та збуту психотропних речовин відкрито кримінальне провадження.

Як повідомляв OBOZREVATEL, у Києві затримали раніше судимого чоловіка, який може бути причетний до поширення наркотиків та психотропів. Під час обшуку в нього знайшли заборонені речовини на півтора мільйона гривень.

Залишити відповідь