Субота, 20 Квітня, 2024
ВійнаНа росіїПодії

На москві розпочався “сезон бавовни” – політолог

Сезон цвітіння «бавовни» в російській столиці розпочався – пише відомий політолог Олексій Голобуцький та наводить приклади з новин російської столиці.



Щоб побачити красу просто загугліть: «пожар москва» та перегляньте (можна через VPN) новини з російської столиці за декілька останніх днів)

пише він.



На його думку, жителі російської столиці поступово починають розуміти, як це – жити під час перманентної тривоги. А усвідомлення, що загорітися може будь-коли, будь-де, і будь-що, не додає впевненості в майбутньому. Навіть, якщо брати до уваги виключно найближчі пару днів, московські новини дають чимало простору для фантазії. Перший день листопада розпочався з новини про пожежу на ніколо-хованському будівельному ринку. Займання відбулось в одному з торговельних наметів та швидко розповсюдилось далі.

Як розповідають свідки, події передував славнозвісний «хлопок», після якого з’явились клуби диму. Затим вогонь швидко охопив одразу три павільйони.

Наступного дня – 2 листопада, на балаклавському проспекті прямо на проїжджій частині загорілась автівка. До приїзду пожежників та ліквідації займання, рух проспектом було повністю перекрито.

Лише за декілька днів пожежі на великих ринках, в ТРЦ та адмінбудівлях. Горять машини та склади. Про невеличкі «бавовни» обережно повідомляють росзмі.

До необережного паління, та кавопиття додалася ще аномальна спека. Вирішили заморозити Україну, ну то хай гріються тепер)

– підсумовує Олексій Голобуцький.

Залишити відповідь