Четвер, 25 Квітня, 2024
ВійнаВійськові злочинціУкраїна

У Житомирі поки не працюватимуть електротранспорт та промислові підприємства

У Житомирі через ракетні удари росіян по об’єкту енергетики поки не працюватимуть електротранспорт та промислові підприємства.

Про це під час спілкування з журналістами розповів міський голова Житомира Сергій Сухомлин, передає кореспондент Укрінформу.

«Ситуація складна тим, що наша область отримує електроенергію з інших областей. Частково це через підстанцію, яка була зруйнована вчора в Коростені. По Хмельницькій області був нанесений ракетний удар, а це також лінія, по якій ми отримуємо електроенергію. Найближчим часом точно не буде працювати електротранспорт, дуже малий відсоток, що працюватимуть промислові підприємства. Поки не буде виправлений стан великих трансформаторів у нашій та інших областях, ситуація буде залишатися складною», – зазначив Сухомлин.

Міський голова додав, що до 18.00-19.00 планують відновити електропостачання у всьому місті. Натомість вуличного освітлення вмикати не планують.

Як повідомляв Укрінформ, напередодні росіяни двома ракетами обстріляли об’єкт енергетичної інфраструктури в Житомирі, внаслідок чого місто залишилося без світла та води.

Залишити відповідь