Вівторок, 23 Квітня, 2024
ВійнаВійськові злочинціЖертви війниРуzкій мірУкраїна

У лікарні Херсона від поранень, отриманих внаслідок російського обстрілу, помер хлопчик

У Херсонській обласній лікарні від отриманих після російського обстрілу поранень помер 13-річний хлопчик.

Про це повідомив у Телеграмі начальник Херсонської обласної військової адміністрації Ярослав Янушевич, передає Укрінформ.

“Цієї ночі в обласній лікарні від поранень померла дитина. 13-річного хлопчика вбили російські окупанти. Він разом із батьком повертався додому із церкви, у цей час росіяни відкрили артилерійський вогонь”, – зазначив очільник ОВА.

За його словами, на Херсонщині поранення через російські обстріли отримали ще дві дитини: один хлопчик залишився без руки, іншого поранено в живіт.

Очільник ОВА наголосив, що російська армія воює хіба що з мирними людьми, а через це вкотре закликав жителів області евакуюватися до більш безпечних регіонів України.

Як повідомлялося, Збройні сили України поступово звільняють від російських загарбників південь України. 11 листопада Президент Володимир Зеленський заявив, що Херсон повернувся під контроль України.

Українська влада за сприяння міжнародних партнерів повертає на деокуповані території нормальні умови для життя, на Херсонщину прибувають численні гуманітарні вантажі. Проте після відступу з міста війська рф обстрілюють Херсон і звільнену частину області з лівого берега Дніпра.

Залишити відповідь