Субота, 20 Квітня, 2024
БлогПолітикаСкандал

Твіттер заблокував акаунт Каньє Веста через підбурювання до насильства

Соціальна мережа Твіттер заблокувала обліковий запис скандально відомого американського репера Каньє Веста через його висловлювання, розцінені як підбурювання до насильства.

Про це написав у Твіттері Ілон Маск, передає Укрінформ.

«Я намагався щосили. Попри це він знову порушив наше правило про заборону підбурювання до насильства. Обліковий запис буде заблокований», — написав Маск.

При переході на акаунт Веста зазначається, що дію облікового запису припинено.

Видання Rolling Stones пише, що під час виступу на шоу популяризатора теорій змови Алекса Джонса 1 грудня Каньє Вест у чорній масці, яка повністю закриває голову, заявив, що йому подобається Адольф Гітлер і що він бачить у ньому “щось хороше”. Також він закликав “припинити засуджувати нацистів”.

Через декілька годин після ефіру Вест опублікував у Твіттері кілька фото, в тому числі зображення зірки Давида зі свастикою.

Окрім цього, в ефірі програми правий публіцист Нік Фуентес сказав: “Я дуже пропутінський і проросійський”. На це Вест відповів: “Я теж”.

Наприкінці листопада Вест оголосив, що планує балотуватися у президенти США та запропонував посаду віцепрезидента Дональду Трампу у разі своєї перемоги.

Залишити відповідь