Вівторок, 23 Квітня, 2024
В КиєвіКультураМистецтво

У Києві стартує виставка наївного мистецтва «У мене вибухає голова»

У столичному Центрі сучасного мистецтва «Білий Світ» 13 січня відкривається виставка живопису та об’єктів «У мене вибухає голова».

Автором робіт є український митець, фотохудожник, головний редактор фотовідділу інформагенції “Укрінформ” Олександр Ляпін.

«Олександр Ляпін працює на ниві наївного мистецтва не лише як художник, а й як дослідник, організатор і куратор проєктів. І нинішня подія «У мене вибухає голова» обіцяє бути не менш насиченою кольорами, вишкіреними зубами, астральними проєкціями, психоделічними ретроспекціями, скаженими танцями, бентежними зайцями, сконфуженими персонажами, спаплюженими пейзажами», – розповіли організатори виставки.

За їхніми словами, попередня виставка Ляпіна у «Білому Світі», яка проходила у січні 2019 року – «Дуже кольорові картини», представила публіці психоделічний живопис і артоб’єкти, виконані у жанрі наївного мистецтва. «Виставка мала великий успіх, визнання і схвалення», – зазначили в центрі сучасного мистецтва.

Відкриття виставки відбудеться 13 січня о 18:00 в ЦСМ «Білий Світ» на вулиці Пушкінській, 21а.

Як повідомляв Укрнформ, у столиці відкрилася фотовиставка “Київ – незламне серце Європи”, присвячена жителям столиці та передмістя в умовах російської агресії.

Залишити відповідь