Четвер, 28 Березня, 2024
В КиєвіКримінал

На в’їзді до Києва затримали священника з російськими документами — його передали поліції

Священника, якого вчора на в’їзді до Києва зупинили прикордонники напідпитку та без документів на право керування автомобілем, прикордонники передали правоохоронцям та СБУ.

Про це повідомив в ефірі телемарафону «Єдині новини» речник ДПСУ Андрій Демченко, передає Укрінформ.

«Під час огляду транспортного засобу прикордонники виявили документи, видані в тимчасово окупованому Криму, а також на території рф. Поведінка чоловіка була неадекватною – він чинив певний опір прикордонникам», – сказав речник і повідомив, що на даний момент священник переданий співробітникам Нацполіції і про нього поінформували СБУ.

Демченко також уточнив, відповідаючи на запитання, що наразі прикордонники виконують завдання не лише на держкордоні, а також забезпечують безпеку всередині країни, перебуваючи на блокпостах, здійснюючи перевірку осіб.

Як повідомлялось, учора ввечері священник 1975 року народження, уродженець Волинської області, був затриманий на в’їзді до Києва. Він був за кермом напідпитку та без документів на право керування автомобілем. Він нецензурно висловлювався та поводився досить некоректно. У нього вилучили, зокрема, диски та матеріали релігійної організації УПЦ (московського патріархату).

Залишити відповідь