П’ятниця, 19 Квітня, 2024
На росії

Було чути вибухи. Під Москвою горить спиртзавод

Під Москвою, в селі Осташово (Волоколамський міський округ Московської області), сталася пожежа на території заводу з виробництва спиртовмісної фармацевтичної продукції. Там спалахнув склад із пластиком.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на “РИА Новости”.

Відомо, що спочатку вогонь охопив двоповерховий будинок складу з пластиком, площа займання оцінювалася в тисячу квадратних метрів.

Як пише Telegram-канал Shot, через пожежу довелося перекрити рух Рузьким шосе.

При цьому російське видання “Підйом” із посиланням на МНС пише, що нібито інформація про вибухи не надходила, хоча в соцмережах повідомляли про інше.

За даними “РИА Новости”, незабаром площа пожежі виросла до двох тисяч квадратних метрів, горить і цех з виробництва спиртовмісної рідини.

ТОП 3 подій у Росії за сьогодні

  • З ранку Москву накрила атака дронів. Деякі з них потрапили до житлових багатоповерхівок. У соцмережах повідомляли про 32 безпілотника, які атакували російську столицю. У Міноборони РФ завили про кількість дронів, утричі меншу. Нібито всі цілі були збиті. Детальніше про атаку – у матеріалі РБК-Україна.
  • Біля російського Ульяновська сталася НП на залізниці. З рейок зійшли кілька вагонів із газом та бензином. У РФ вже завили про диверсію. Нібито на місці інциденту виявлено ушкодження шляхів.
  • ГУР влаштувало кібератаку на один із заводів із виробництва комплектуючих для бронетехніки окупантів. Йдеться про іжевський завод “Донвард – Гідравлічні системи”.

Залишити відповідь