Понеділок, 29 Квітня, 2024
В КиєвіПодії

У Києві на Позняках трамвай зійшов з колії та врізався у МАФи: є постраждалий. 

У Києві поблизу станції метро “Позняки” у вівторок, 2 квітня, трамвай зійшов з колії та протаранив кілька МАФів. Внаслідок ДТП є постраждалий.

Про це повідомив очільник столичної Дарницької РДА Микола Калашник. Через аварію тимчасово було заблоковано рух громадського електротранспорту на цій ділянці, передає OBOZ.UA.

“На кінцевій зупинці трамвая біля станції метро “Позняки” склад зійшов з колій, попередньою причиною надзвичайної ситуації є малі архітектурні форми, що заважають вільному руху вагонів. Після сьогоднішнього інциденту є постраждалий, який наразі госпіталізований”, – повідомив Калашник.

За його словами влада району підніме питання законності розміщення МАФів та подальший їх демонтаж, які також ускладнюють рух до підземного простору метрополітену під час сигналу повітряної тривоги.

Нагадаємо, у Солом’янському районі Києва в понеділок, 1 квітня, легковик вилетів з дороги та в’їхав у вітрину магазину. За попередньою інформацією, водію авто стало погано за кермом.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Києві у вівторок, 2 квітня, на проспекті Георгія Нарбута сталась аварія за участі трьох легковиків. Внаслідок ДТП, яку зафіксувала камера спостереження, одна з машин перекинулась на бік,