Вівторок, 30 Квітня, 2024
В Києві

У Києві ветерана АТО побили за зауваження про порушення правил дорожнього руху

Микола Ворошнов їхав головною дорогою на Березняках перед виїздом на Дарницький міст, коли його підрізали на чорній машині.

Про це повідомив Ворошнов на своїй сторінці в Facebook.

“Почав сигналити йому показуючи цим своє незадоволення подібною поведінкою на дорозі. Підрізало мене авто загальмувало, з нього вискочили двоє. Водій — представницької зовнішності, з депутатським значком на вилозі піджака, а з пасажирського місця — охоронець в плащі з “вухом”, який відразу “позначив” наявність вогнепальної зброї”, – повідомив ветеран АТО.

Під час словесної перепалки поруч зупинилася ще одна машина, в якій знаходилися двоє чоловіків.

“І тут як початок мені “прилітати” з різних сторін. Точно так само, прям “в ціль”. Добре що встояв на ногах, тому що ці могли б почати “піднімати” з носка… здається, на мій превеликий сором, я навіть не відповів”, але це не точно… Добрих стусанів отримав. Давно так не відгрібати. Прямо ностальгія. Повно “юшки”, половинка зуба, ну і розвалили трохи губи, особливо зсередини”, – уточнив Ворошнов.

“Десь з годину просидів на сайті Верховної ради, намагаючись знайти “знайому” пику. Так шо б “це точно він” – ні, нічого. Я взагалі обличчя погано запам’ятовую, а тут ще й по голові били”, – зазначив Ворошнов.

Він також висловив подяку дівчині-водієві, яка дала чистої води, і попросив очевидців події зв’язатися з ним.

Залишити відповідь