Четвер, 25 Квітня, 2024
Політика

Петро Порошенко вирішив обзавестися власним радіо

На вильоті президентства Петро Порошенко вирішив обзавестися своїм радіо. Поки все сперечаються про Томос і мову, Нацрада почала видавати ліцензії радіостанції “Прямий ФМ” – доньці телеканалу “Прямий”, який оточення Порошенко запустило, викупивши у сина Януковича телеканал “Тоніс”. Напевно, просто так пощастило – замість того, щоб конфіскувати актив, йому знайшли більш відповідального власника.

Петра Олексійовича можна зрозуміти. Президентство – це штука минуща, а ось радіо своє потрібно завжди. В кінці-кінців, його можна буде потім продати якому-небудь новому Курченко, як сталося минулого разу. Тоді Порошенко, будучи секретарем Радбезу, теж раптом приріс всеукраїнським радіо, яке обіцяв будувати як витратна інформаційне, але потім перетворив в менш витратне розважальне, здав його в УМХ, а потім всі разом це пішло родині колишнього президента, а Порошенко отримав енну суму на офшор .

Звучить це все сумно, але саме таку ціну платить народ, обравши президента з інстинктами особистого збагачення. Шанс виправити помилку буде через п’ять місяців.

Залишити відповідь