П’ятниця, 29 Березня, 2024
В Києві

Сьогодні в Києві запустили електронний квиток у тестовому режимі

Сьогодні, 30 жовтня, в Києві в тестовому режимі запрацювала система електронного квитка для проїзду в громадському транспорті міста. Про це зазначається у відповідному розпорядженні на сайті Київської міської держадміністрації.

“Ввести з 30 жовтня 2018 року в режим дослідної експлуатації автоматизованої системи обліку оплати проїзду в міському пасажирському транспорті міста Києва незалежно від форм власності: у Київському метрополітені, на фунікулері, в міській електричці, трамваях і тролейбусах, автобусних маршрутах загального користування, а також автобусних маршрутах загального користування, що працюють у режимі маршрутного таксі”, – йдеться в документі.

Також зазначено, що система єдиного електронного квитка в тестовому режимі в наземному транспорті Києва триватиме з 30 жовтня 2018 року по 30 жовтня наступного року включно.

А до 31 жовтня 2019 року Департамент транспортної інфраструктури спільно з Головним інформаційно-обчислювальним центром, “Київпастрансом” і “Київським метрополітеном” мають ввести електронний квиток у промислову експлуатацію.

Залишити відповідь