П’ятниця, 19 Квітня, 2024
Політика

Проте Путін згадав у своєму привітанні президента Білорусі

Путін заговорив про братню любов до білорусів

Президент Російської Федерації Володимир Путін привітав з Різдвом і прийдешнім Новим роком глав іноземних держав і урядів, проігнорувавши Україну.

Так, Путін направив вітання лідерам США, Китаю, Великобританії, ФРН, Франції, Італії, Канади та інших країн, низки країн пострадянського табору, керівникам невизнаних  Абхазії і Південної Осетії, а також окремим монархам, колишнім президентам і громадським діячам.

Вітаючи з прийдешнім 2019-им роком президента Білорусі Олександра Лукашенка, Путін наголосив на російсько-білоруському співробітництві.

“Спираючись на добрі традиції дружби і добросусідства, російсько-білоруське співробітництво плідно розвивається в політичній, економічній, гуманітарній та інших областях, триває робота по зміцненню Союзної держави, тісна координація зусиль в рамках ЄврАзЕС, СНД і ОДКБ”, – йдеться в привітанні.

Путін також висловив впевненість, що подальше зміцнення відносин стратегічного партнерства між Росією і Білоруссю в повній мірі відповідає інтересам братніх народів двох країн.

Залишити відповідь