П’ятниця, 29 Березня, 2024
АнонсиКультура

Куди піти 18 лютого

Концерт бенду United people

Акапельний колектив представить програму New Songs. Це збірка авторських пісень про любов. United People через свою музику розкривають різні грані цього всеохоплюючого почуття.

Для створення власних аранжувань United People використовує луп-станцію, яка дозволяє зробити живе виконання більш вільним та сповненим імпровізаціями.

Час: 20.00.

Місце: Caribbean Club (вул. Симона Петлюри, 4).

Вартість: 150 – 650 грн.

Прем’єрний показ документального фільму «Kyiv Unbroken / Київ незламний»

18-20 лютого виповнюється п’ять років із часу найтрагічніших подій на Майдані. Люди мистецтва теж брали активну участь у протестах та протистояннях Революції Гідності.

Саме в ці дні відбудеться прем’єрний відкритий показ документального фільму «Kyiv Unbroken / Київ незламний» британського режисера Філа Стронгмена (Phil Strongman).

Фільм, знятий у традиційній манері поєднання кліпу, інтерв’ю та репортажу, виграє за рахунок інформативності і неприхованої симпатії автора до своїх героїв і до України загалом.

Kyiv Unbroken / Київ незламний

Жанр: Документальне кіно

Режисерська версія

Тривалість: 92 хв.

Повнометражний документальний фільм про Революцію гідності, митців, що брали в ній участь, її тривалий вплив на художників, фотографів, скульпторів, музикантів, кінооператорів та Східну Європу загалом… За участі митців з Києва, Дніпра та Харкова, а саме Владислави Бучко, Романа Мініна, Сергія Шауліса.

Музика: PaniValkova, Назгуль Шукаєва.

У фільмі знімались: Владислава Бучко, Назгуль Шукаєва, Роман Мінін, Panivalkova, Саша Ветер, Ubik Litvin, Володимир Шуваєв, Юрій Резніченко.

Продюсери: Phil Strongman, Mat Flasque, Kuba Dziewa.

Виконавчий продюсер: David Drury (ex BBC producer & director, BAFTA & Emmy award-winner)

Час: 19.00.

Місце: Дім освіти та культури «Майстер Клас» (вул. Богдана Хмельницького, 57б).

Вартість: вхід вільний, реєстрація.

Поетичний вечір Олександра Андрієвського

Під час заходу буде презентовано збірку віршів, видання якої відбудеться цього року у видавництві «Пломінь». Поезія Олександра є рефлексією на отриманий досвід під час Революції гідності та Російсько-української війни.

Час: 19.00.

Місце: літературний клуб «Пломінь» (пров. Шевченка, 5), Козацький Дім – 3 поверх.

Вартість: вхід вільний.

Notre Dame de Paris Le Concert

Фантастичний подарунок до Дня всіх закоханих для всіх поціновувачів прекрасного та шанувальників яскравих шоу!

7 солістів, чиї голоси вже підкорили Україну. Великий симфонічний оркестр. Хор. Рок бенд.

В артистах глядач зможе впізнати героїв роману Віктора Гюго «Собор Паризької Богоматері», трагічної і водночас прекрасної історії красуні-циганки та трьох абсолютно по-різному закоханих у неї чоловіків.

Усі легендарні пісні виконуються французькою мовою.

Звучання семи дивовижних голосів під надриви скрипок і плач віолончелей – справжній музичний вир, що змусить вас заново пережити, знову повірити й укотре закохатись у прекрасне, отримавши унікальну можливість емоційно очиститись та, забувши про всі негаразди, відчути неповторний смак легенди.

Понад 150 артистів на одній сцені та тонни світлового і звукового обладнання, неймовірне шоу, свідком якого має стати кожен!

Красу і масштаб цього проекту, над створенням якого працювало більше 500 найкращих спеціалістів, неможливо передати словами, це треба бачити, чути, відчувати, опинитися в епіцентрі подій.

Тексти – Люк Пламондон

Музика – Рікардо Коччіанте

Час: 19.00.

Місце: Національний палац мистецтв Україна (вул. Велика Васильківська, 103).

Вартість: 450 – 1750 грн.

Залишити відповідь