Четвер, 28 Березня, 2024
Кримінал

Озброєний чоловік у Дніпрі узяв в заручники повію та поранив таксиста

На вулиці Дмитра Донцова в Дніпрі озброєний чоловік вистрілив із вогнепальної зброї у людину. Потерпілого госпіталізували, на місце прибули правоохоронці.

Про це повідомляє «Інформатор».

Інформація про поранення таксиста надійшла в поліцію 16 лютого, близько 23:30. На місце прибули понад 5 екіпажів патрульної поліції, співробітники підрозділу тактико-оперативного реагування, а також слідчо-оперативна група.

Правоохоронці встановили, що нападник знаходився у квартирі на другому поверсі триповерхового будинку. Злочинець спілкувався з поліцейськими через вікно і обіцяв стріляти у всіх, хто наблизиться.

За попередньою інформацією, чоловік з вікна вистрілив у живіт таксисту. Потерпілого доставили в обласну лікарню імені Мечникова, де йому зробили операцію. Що стало причиною конфлікту між чоловіками, наразі, невідомо. Коли на місце прибули поліцейські, чоловік лаявся та стверджував, що йому «не шкода відсидіти 15 — 20 років, але усіх перестріляти». Крім цього, чоловік заявив, що викликав до себе додому повію і випускати її не збирається.

Тим часом, злочинець продовжував кричати на поліцейських через вікно. Врешті-решт він спробував вийти з будинку зі зброєю. Патрульні затримали його біля під’їзду. У квартирі зловмисника провели обшук. З якої зброї стріляв чоловік – невідомо.

Залишити відповідь