Четвер, 25 Квітня, 2024
АнонсиКультура

Куди піти 7 квітня

https://kyiv-online.net/wp-content/uploads/2018/12/afisha-kyiv-atlas-epolets.jpg

Концерт гурту Epolets

Після творчої паузи довжиною в рік Epolets голосно повернулися з концертом у столичному клубі Atlas і вже в березні 2019 року вирушають у довгоочікуваний тур містами України.

Epolets влаштують фірмову рок-дискотеку. Гурт виконає всі головні хіти з усіх чотирьох альбомів — однойменного дебютного, «Dogma», «Cult» і «Дiти Моря». Разом із тим слухачів чекають і численні сюрпризи. Один із них – презентація поки не названої нової пісні.

Час: 19.00.

Місце: Atlas (вул. Січових Стрільців, 37-41).

Вартість: 290 – 800 грн.

https://kyiv-online.net/wp-content/uploads/2019/04/afisha-kyiv-namu.jpg

Лекція «Що таке актуальне мистецтво»

Не кожен сучасний художник працює з актуальним мистецтвом. Але кожен актуальний художник – сучасний. Так це чи ні? З’ясовуватиметься уже цієї неділі на лекції завідувачки відділу мистецтва ХХ-ХХІ століття Оксани Баршинової «Що таке актуальне мистецтво».

На лекції йтиметься про актуальне мистецтво (contemporary art) – його специфіку, етапи розвитку та взаємовідносини з класичним мистецтвом. Про основні види і техніки, пов’язані в нашій уяві саме з актуальним мистецтвом: перформанс, інсталяція, медіа-арт. А також про те, де шукати критерії якості актуального мистецтва, на які авторитети спиратися, що читати та за якими подіями стежити.

Час: 11.00.

Місце: Національний художній музей України (вул. Михайла Грушевського, 6).

Вартість: 70 грн, реєстрація.

https://kyiv-online.net/wp-content/uploads/2019/01/afisha-kyiv-smokeasac-monteray.jpg

Концерт Smokeasac

Вперше в Україні виступить американський репер Smokeasac. Саме зі Smokeasac Густав починав шлях до вершин із низів, створивши свій унікальний мікс емо, альтернативи й хіп-хопу. Після трагічної смерті свого друга в 2017 році Smoke вирішив продовжувати сольну кар’єру.

Час: 20.00.

Місце: MonteRay Live Stage (вул. Прорізна, 8).

Вартість: 660 грн.

https://kyiv-online.net/wp-content/uploads/2018/10/afisha-kyiv-musei-khanenkiv-kontsert-eksursia.jpg

Екскурсія-концерт «Голоси епох»

Спільно з київським Ансамблем солістів «Благовість» музейні куратори простежили і відновили історичні зв’язки художніх та музичних образів. До робіт старих європейських майстрів було дібрано близькі за часом, стилем та історичним контекстом музичні твори.

У коментарях відомого історика мистецтва та у виконанні найкращих музикантів прекрасні епохи минулого – готика, Ренесанс, бароко, рококо – відкриються відразу у двох вимірах: візуальному та музичному. Це відновлення цілісної, живої тканини культури, нехай лише в окремих її фрагментах, зробить наше занурення в історію більш глибоким, об’ємним і нюансованим.

Тривалість програми близько 1,2 години.

Група слухачів формується за попереднім записом: (044) 235-32-90 (з 10.30 до 17.00).

Час: 18.00.

Місце: Національний музей мистецтв імені Богдана та Варвари Ханенків (вул. Терещенківська, 15-17).

Вартість: 200 грн.

https://kyiv-online.net/wp-content/uploads/2019/03/afisha-kyiv-docker-pub-rolliks.jpg

Концерт гурту «Роллікс»

Хлопці обіцяють заграти повну програму, де ви зможете почути улюблені перевірені хіти та свіжі треки. Також розігрівати публіку буде Scratch-DJ Perfecto FanFaron.

«Роллікс» – українська ватага, яка поєднує в собі сучасні віяння гітарного звучання зі складовими читки і співу. Деякі критики порівнюють РОЛЛІК’С із Limp Bizkit, POD, Linkin Park, HED (pe), але відзначають притаманну ролліксам неповторність музичного матеріалу з дотепними та вигадливими текстами, що надає гурту особливої самобутності.

У 2019 році після змін у складі колективу команда планує видати третій альбом, який частково складатиметься з уже виданого матеріалу та зовсім свіжих треків. Родзинкою майбутніх перфомансів стане участь діджея, з яким команда співпрацювала при свторенні найвідомішого хіта Бий/Бий.

Час: 20.00.

Місце: Docker pub (вул. Богатирська, 25).

Вартість: від 125 грн.

Залишити відповідь