Середа, 24 Квітня, 2024
Економіка

Виконавча служба заарештувала майно Житомирського бронетанкового заводу

Житомирський відділ Державної виконавчої служби заарештував майно ДП “Житомирський бронетанковий завод” за борги перед Держрезервом

Про це інформує прес-служба відомства.

“Житомирським відділом ДВС накладено арешт на все рухоме і нерухоме майно ДП “Житомирський бронетанковий завод” і відкрито виконавче провадження на загальну суму майже 7,5 млн грн”, – зазначили в Держрезерві.

“Представниками Держрезерву була проведена позапланова перевірка наявності, умов зберігання, обліку та звітності матеріальних цінностей мобілізаційного резерву, що знаходяться на відповідальному зберіганні” Житомирського бронетанкового заводу”. За результатами проведеної перевірки було зафіксовано факт самовільного використання нерозброньованих матеріальних цінностей мобілізаційного резерву та складено відповідний акт”, – зазначили у відомстві.

Відповідач, як зазначається, визнав факт відчуження їм матеріальних цінностей мобілізаційного резерву без отримання належного дозволу. Однак в добровільному порядку повернути зазначені матеріальні цінності в мобілізаційний резерв відмовився, вказали в Держрезерві.

Зазначено, що раніше Держрезерв виграв апеляційний суд проти боржника, довівши в судовому порядку факти закладки Держрезервом матцінностей мобрезерву (20 двигунів УТД-20 вартістю 6,8 млн грн) та неналежного виконання заводом його зобов’язань і незабезпечення збереження цінностей.

Залишити відповідь