П’ятниця, 19 Квітня, 2024
Цікаве

Британець виграв у лотерею EuroMillions £123 млн

Мешканець Великої Британії виграв у популярну лотерею EuroMillions 123 млн фунтів (4,1 млрд грн), ставши володарем третього за величиною призу в історії Сполученого Королівства

Про це повідомляє Daily Mirror.

“Один дуже щасливий володар квитка зірвав весь куш, вигравши джекпот у розмірі 123 млн фунтів у лотереї EuroMillions, що стало третім найбільшим виграшем в Сполученому Королівстві серед усіх розіграшів, що проводяться під егідою Британської національної лотереї (БНЛ)”, – наводить видання слова представника БНЛ Енді Картера.

Переможцю, ім’я якого поки не відомо, вдалося вгадати п’ять основних і два додаткових номери.

Найбільший приз в королівстві в розмірі близько 160 млн фунтів (5,3 млрд грн) в 2011 році отримала сімейна пара з Шотландії – Колін і Кріс СЄІР. Значну частину грошей вони жертвують на підтримку правлячої в регіоні Шотландської національної партії і на розвиток спорту.

Лотерея EuroMillions проводиться в декількох країнах Європи з 2004 року. За правилами лотереї, переможець має право залишитися неназваним, що вважають за краще робити переважна більшість європейців, які відразу стали володарями великих сум.

Залишити відповідь