Четвер, 25 Квітня, 2024
Політика

Поліція на Дніпропетровщині обшукує штаб кандидата в депутати. Працівники штабу подали заяву про злочин

Сьогодні о 5 ранку в місті Васильківка Дніпропетровської області поліція прийшла з обшуком в готель, де проживають довірені особи та працівники штабу кандидата в народні депутати по одномандатному виборчому округу №39 Валентина Манька. Про це “Голос-інфо” повідомили телефоном працівники штабу.

Вони ж подали заяву щодо незаконних дій поліції.

Підставою для обшуку стала буцімто заява місцевих мешканців про наявність в цьому готелі вогнепальної зброї. Під час обшуку було знайдено пристрої для відстрілу гумових куль та мисливський карабін, на все у власників були дозволи. Проте, встановивши, що порушень закону немає, поліції все одно продовжує обшуки і допити.

“Такого безпределу я не пам’ятаю дуже давно, навіть в часи Януковича настільки нахабно не діяли. Найважливіше в цій історії те, що сьогодні останній день агітації, а робота штабу фактично паралізована. І ще невідомо як довго це триватиме, чи не знайдуть ще щось до дня голосування. Думаю, що це пов’язано з тим, що вчора було оприлюднено соціологію, згідно якій  на пару відсотків випереджаю ставленика місцевої мафії” – сказав нам телефоном Валентин Манько.

Ми будемо слідкувати за розвитком подій на цьому окрузі.

Вчора ми повідомляли, що на окрузі №39 (Дніпропетровська область) запекла боротьба йде між самовисуванцем Валентином Манько – 29,1% та кандидатом від «Слуги народу» Сергієм Северином – 27,4%. Третя, представниця «Опозиційної платформи – За життя» Марія Пустова – 12,5%.

Залишити відповідь