Середа, 17 Квітня, 2024
Економіка

Ощадбанк не отримував жодних документів щодо оскарження Росією стягнення $1,1 мільярда

Ощадбанк не отримував жодних документів, які б свідчили про будь-які процесуальні дії Російської Федерації щодо оскарження зазначеного рішення міжнародного арбітражу.

Про це повідомляється в пресрелізі банку.

“Рішення Міжнародного комерційного арбітражу у справі за позовом публічного акціонерного товариства «Державний ощадний банк України» проти Російської Федерації щодо відшкодування збитків, завданих Ощадбанку Російською Федерацією в результаті окупації Автономної Республіки Крим, було прийняте 26 листопада 2018 року в Парижі. Відповідно, будь-які правові питання щодо можливості оскарження (скасування) рішення регулюються чинним процесуальним законодавством Франції. Станом на 25 липня Ощадбанк не отримував жодних документів, які б свідчили про будь-які процесуальні дії Російської Федерації щодо оскарження зазначеного рішення міжнародного арбітражу”, – йдеться в повідомленні.

У банку зазначили, що у разі отримання таких документів Ощадбанк діятиме відповідно до вимог французького процесуального порядку та міжнародного законодавства.

Залишити відповідь