Четвер, 25 Квітня, 2024
Економіка

766 тис. 270 контрабандних пачок сигарет знищили на Одеському спеціалізованому підприємстві

Партія сигарет, приблизною вартістю 20 мільйонів гривень, була затримана співробітниками податкової міліції в лютому поточного року в зоні діяльності Одеської митниці ДФС.

Про це повідомляє Державна фіскальна служба.

“Зокрема, було отримано інформацію від британських колег про те, що через Україну можуть нелегально перевозити велику партію сигарет. Коли проаналізували маршрут доставки – а везли їх з Об’єднаних Еміратів у Республіку Узбекистан – він викликав підозру своєю нелогічністю”, – зазначили в ДФС.

Подальша перевірка і звернення до компетентних органів Узбекистану показали, що фірма, зазначена одержувачем, не має відношення до цієї зовнішньоекономічної операції. З урахуванням цього, уточнили у відомстві, 766 тисяч 270 пачок сигарет було конфісковано.

Відповідно до вимог законодавства України, отримано рішення суду про знищення цієї партії. Це відбулося із залученням представників асоціації “Укртютюн”, Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю СБУ, ГУ Державного казначейства в Одеській області, Одеської митниці ДФС та відділу з питань запобігання й виявлення корупції ГУ ДФС в Одеській області.

Залишити відповідь