П’ятниця, 19 Квітня, 2024
Кримінал

Стрілянину біля слідчого ізолятора у Кропивницькому прокоментували в поліції

Повідомлення про подію надійшло близько 11.53. Невідомі з вогнепальної зброї поранили 2-х місцевих мешканців. Один із потерпілих загинув на місці події, іншого – госпіталізували.

Про це повідомляє відділ комунікації обласної поліції.

“На місці пригоди працює слідчо-оперативна група. До розкриття злочину також залучено низку оперативних служб, експертів та кінологів. В дію введено оперативний план “Сирена”, – сказано в повідомленні.

Те, що загиблий – адвокат Олександр Іванов, у поліції не підтверджують і не спростовують. Про нього відомо, що був полковником міліції у відставці, керівником регіонального органу Міністерства внутрішніх справ України, його заступником в Автономній Республіці Крим, областях, містах Києві та Севастополі. Заступником начальника поліції Кіровоградщини Іванов був із лютого 2010 до березня 2011 року.

Після звільнення займався адвокатською діяльністю, повідомила прес-секретар Національної спілки адвокатів України Дарина Глущенко.

“Олександр Іванов був адвокатом. Працював із 2011 року. До того він очолював слідче управління в області. В юридичній спільноті людина достатньо відома. Він був з клієнтом на зустрічі в СІЗО. Під’їхав автомобіль. І з автомобіля розстріляли автоматичною зброєю. Адвокат загинув на місті”, – розповіла Глущенко.

Інший потерпілий помер у лікарні.

Залишити відповідь