Вівторок, 23 Квітня, 2024
Цікаве

В Одесі відкрився 4-й інвестиційний форум “Одеса 225Т”

Участь у Форумі взяли представники 23 країн світу

Головна бізнес подія Півдня України — в Одесі відкрився четвертий інвестиційний Форум “Одеса 225Т”. Головна ціль Форуму — залучення нових інвесторів, презентація успішних проектів міста та розробка нової стратегії розвитку Одеси.

Результат пошуку зображень за запитом "IV Investment Promotion Forum Odesa 225T"

“Ми хочем, щоб укладались нові угоди. Щоб в Одесу, як і в минулі роки ринули інвестиції. І щоб ми дійсно розвивались у просуванні наших компаній”, – каже заступник міського голови Одеси Павло Вугельман.

“Сьогодні ми презентували перший випуск каталогу Made in Odesa. Це новий знак якості. Ми хочемо, щоб про одеські продукти дізнавались у всьому світі”, – розповідає організатор Форуму Олександра Олейникова.

В рамках Форуму відбулося урочисте підписання 5 Меморандумів. Один з них – про співробітництво з «КЛІАР ЕНЕРДЖІ» щодо будівництва сучасного інноваційного заводу з переробки сміття. Розвиток Одеси наразі зокрема спрямований на збереження навколишнього довкілля та енергоефективність.

“Нам потрібно надати старт у сортуванні, збору твердих та побутових відходів. Нам потрібно привести в порядок наші полігони, і маємо найближчим часом збудувати завод по дегазації та переробці сміття”, – заявляє міський голова Геннадій Труханов.

За роки існування інвестиційної стратегії Форуму в муніципальні проекти міста залучено інвестицій на 190 мільйонів євро.

Залишити відповідь