П’ятниця, 29 Березня, 2024
Суспільство

Дубілет просить собі держохорону:”Нещодавно я їздив виключно на Uber, а тут таке”

Міністр Кабінету міністрів Дмитро Дубілет заявив, що звернувся в Управління державної охорони з проханням надати йому охорону.

Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

“Коли я йшов у Кабмін, я БУВ впевнений, что моя посада буде настолько технократичний, что кому-кому, а мені це точно не Знадоби. Але, мабуть, не в українській політіці”,- написав Дубілет.

За його словами, зараз навколо нього раптом з’явилося дві зони напруги.

“По-перше, я координую проект по боротьбі з тіньовим алкоголем. Це — величезний і дикий ринок. Сподіваюсь, що ми зможемо показати тут результати та додати до українського бюджету 5-10 млрд грн на рік, а українці стануть менше труїтися та помирати”,- додав глава відомства.

Він так само уточнив, що є одним з координаторів проведення конкурсів на державні топ-посади.

“Ми зараз робимо перезавантаження влади по всіх державних органах, підприємствах, установах. Чомусь деякі сторони вважають, що у мене чи моїх колег можуть бути важелі впливу на конкурсну комісію”,- повідомив міністр.

Дубілет висловив сподівання, що охорона йому буде потрібна тимчасово. І додав, що ще нещодавно він їздив виключно на Uber.

Дмитро Дубілет, колишній IT-директор “Приватбанку” і засновник Monobank . 29 серпня 2019 року, він був призначений міністром Кабінету міністрів в новому створеному уряді.

Залишити відповідь