П’ятниця, 19 Квітня, 2024
Економіка

Wizz Air внесла значні зміни у розклад авіарейсів до Італії

Угорська авіакомпанія-лоукостер Wizz Air внесла значні зміни у розклад авіарейсів до Італії з 11 березня по 2 квітня у зв’язку з поширенням коронавірусу

Про це повідомляє Lowcost Avia.

На більшості напрямків Wizz Air скасує частину рейсів та зменшить частоту польотів в Італії до одного рейсу на тиждень (навіть якщо до цього авіакомпанія виконувала 2-6 рейсів в тиждень).

Зазначається, що прямих рейсів між Україною та Італією Wizz Air не виконує, але багато українців літають в Італію з України рейсами Wizz Air та Ryanair з пересадкою в Польщі чи Литві.

З Польщі в Італію скасовані рейси на деякі дати у період з 11 березня до 2 квітня є на такі напрямки: з Варшави в Мілан, Рим, Неаполь, Болонью, Турин, Катанію, Барі, Верону, з Катовіце в Мілан та Рим, з Кракова в Рим та Катанію, з Гданська в Мілан.

Авіакомпанія Wizz Air поки не робила офіційних анонсів у зв’язку зі скасуванням більшості рейсів в Італію, а на facebook сторінці можна знайти відповіді такого типу: 

“У зв’язку з епідемією багато рейсів в Італію скасовано. Ви отримаєте email з інформацією про можливість зміни дати/напрямку чи повернення коштів”, – повідомляє компанія.

Залишити відповідь