Субота, 20 Квітня, 2024
В КиєвіЕкологія

Зранку у Києві повітря чисте, радіаційний фон – у нормі

У столиці, станом на ранок 29 вересня, повітря чисте, щоправда, спостерігається локальне перевищення гранично допустимої концентрації сірководню.

Про це інформує пресслужба Київської міської державної адміністрації, передає Укрінформ.

«Станом на 8:00 29 вересня, рівень забрудненості атмосферного повітря в Києві в цілому дуже низький. Радіаційний фон у всьому місті – в нормі. Про це повідомляє Управління екології та природних ресурсів КМДА», – йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що на пункті спостереження за адресою вул. Архітектора Вербицького, 26 (лівий берег) спостерігається локальне перевищення гранично допустимої концентрації сірководню.

Зазначається, що на правому березі на стаціонарному пункті моніторингу атмосферного повітря за адресою вул. Турівська, 28 загальний індекс якості повітря – 22 (дуже низький рівень забрудненості). Радіаційний фон при контрольній нормі 0,26 мкЗв/год становить 0,11 мкЗв/год.

На стаціонарному пункті моніторингу атмосферного повітря за адресою вул. Щусєва, 20 загальний індекс якості повітря – 24 (дуже низький рівень забрудненості). Радіаційний фон становить 0,11 мкЗв/год.

Також на стаціонарному пункті моніторингу атмосферного повітря за адресою просп. Правди, 64-Г загальний індекс якості повітря – 26 (низький рівень забрудненості). Радіаційний фон становить 0,11 мкЗв/год.

Водночас на лівому березі на стаціонарному пункті моніторингу атмосферного повітря за адресою вул. Харківське шосе, 7/1 загальний індекс якості повітря – 19 (дуже низький рівень забрудненості). Радіаційний фон становить 0,11 мкЗв/год.

На стаціонарному пункті моніторингу атмосферного повітря за адресою вул. Архітектора Вербицького, 26 загальний індекс якості повітря – 14 (дуже низький рівень забрудненості). Радіаційний фон становить 0,10 мкЗв/год.

Як повідомляв Укрінформ, у столиці на ранок 28 вересня повітря було чисте, а радіаційний фон у нормі.

Залишити відповідь