Четвер, 25 Квітня, 2024
Спорт

“Шахтар” – “Реал”: прогноз на матч Ліги чемпіонів

У четвертому турі групового етапу Ліги чемпіонів донецький “Шахтар” прийме мадридський “Реал” у Польщі.

Які прогнози букмекерів на матч, підкаже РБК-Україна.

Матч “Шахтар” – “Реал” відбудеться 11 жовтня у Варшаві. Поєдинок прийме Стадіон Війська Польського. Старт зустрічі призначений на 22:00 за київським часом.

Австрійська контора Bwin визначила мадридців однозначним фаворитом матчу. На перемогу Королівського клубу тут приймають ставки зі скромним коефіцієнтом 1,38. Імовірність успіху “гірників” оцінили балом 7,25. Навіть нічия вірогідніша – кеф 5,00.

Любителі гострих відчуттів можуть закластися на підсумкову нульову нічию з космічним коефіцієнтом 16,00. Завжди перспективною виглядає ставка з голами обох команд у кожному з таймів. Нині на такий результат можна поставити з кефом 11,00.

Ще менше вірять в український гранд британці з William Hill. Потенційну перемогу “Шахтаря” оцінили балом 7,50. На успіх “Реала” приймають ставки зі схожим коефіцієнтом 1,40. Кеф на нічию майже ідентичний – 4,80.

Уболівальники з лав оптимістів розглянуть ставку з дублем Олександра Зубкова з перспективним коефіцієнтом 26,00. Хороший кеф і на вольову нічию “гірників”, коли донеччани зрівняють рахунок після пропущеного гола – 8,50.

На вихідних “Реал” мінімально переграв “Хетафе” в чемпіонаті Іспанії. Єдиний м’яч у складі мадридців забив бразилець Мілітао. “Вершкові” разом із “Барселоною” ділять лідерство в Ла Лізі, набравши 22 очки.

До слова, раніше підготували анонс поєдинку “Шахтаря” та “Реала” на груповому етапі Ліги чемпіонів.

Залишити відповідь