Вівторок, 12 Березня, 2024
Спорт

“Шахтар” – РБ “Лейпциг”: прогноз на матч Ліги чемпіонів

У шостому турі групового етапу Ліги чемпіонів 2022/23 донецький “Шахтар” прийме німецький РБ “Лейпциг” на польській землі.

Які прогнози букмекерів на матч, підкаже РБК-Україна.

Матч “Шахтар” – РБ “Лейпциг” відбудеться у Варшаві 2 листопада. Поєдинок прийме Стадіон Війська Польського. Старт зустрічі призначений на 19:45 за київським часом.

Фахівці австрійської контори Bwin вважають “червоних биків” безумовним фаворитом двобою. На перемогу саксонців тут приймають ставки з коефіцієнтом 1,70. Натомість імовірний успіх “гірників” оцінили балом 4,40. Навіть нічия вірогідніша – кеф 3,80.

Патріотична ставка на мінімальну перемогу “Шахтаря” здатна збільшити виграш у 13,5 разів. Перспективний коефіцієнт і на тріумф українського гранда з голами від обох команд – 7,75.

Тим часом британці з William Hill ще менше вірять у вдалий виступ “гірників”. На перемогу “Шахтаря” на Альбіоні виставили кеф 4,75. Натомість потенційний успіх РБ “Лейпциг” оцінили ідентичним балом 1,70. Коефіцієнт на нічию схожий – 3,90.

Персональні фанати Михайла Мудрика можуть закластися на мінімум дубль молодого українця з космічним коефіцієнтом 29,00. Вольова перемога донеччан, коли вони поступатимуться в ході поєдинку, теж отримала солідний кеф – 17,00.

Раніше з’явився графік матчів “Шахтаря” в листопаді. На “гірників” чекають 6 офіційних поєдинків. Зокрема, п’ять матчів український гранд проведе в національній першості. У суперниках – претенденти на єврокубки та “Інгулець” із “Вересом”.

До слова, раніше підготували анонс поєдинку “Шахтаря” і РБ “Лейпциг” на груповому етапі Ліги чемпіонів.

Залишити відповідь