Субота, 20 Квітня, 2024
На росії

Міноборони Британії: росія має проблеми з навчанням новомобілізованих

Як написано, ці проблеми вже давалися в знаки у випадку навчань для близько 300 тисяч військових, призваних в рамках «часткової мобілізації», що була оголошена 21 вересня, а це ще більше поглибиться внаслідок щорічного осіннього призову, який було оголошено 30 вересня і розпочнеться 1 листопада, повідомляє Польське радіо.

російські збройні сили мають проблеми із забезпеченням навчання для військових, призваних в рамках «часткової мобілізації», а регулярний осінній призов ще більше поглибить цю проблему, — передало у суботу, 5 листопада, британське Міністерство оборони.

У щоденній інформації розвідки було наголошено на тому, що росія, ймовірно, має проблеми з тим, аби забезпечити відповідним навчанням новомобілізованих солдатів. Як написано, ці проблеми вже давалися в знаки у випадку навчань для близько 300 тисяч військових, призваних в рамках «часткової мобілізації», що була оголошена 21 вересня, а це ще більше поглибиться внаслідок щорічного осіннього призову, який було оголошено 30 вересня і розпочнеться 1 листопада. У ньому зазвичай призивають близько 120 тисяч осіб.

«Новомобілізовані, ймовірно, мають мінімальний вишкіл або не мають його взагалі. Досвідчених офіцерів і вишколених солдатів відправили воювати в Україні, а деякі, ймовірно, загинули.

російські сили проводять навчання у білорусі через брак у росії відповідних кадрів для цього, амуніції та об’єктів. Розміщення сил з невеликою чи взагалі жодною підготовкою дає невеликі додаткові контрнаступальні бойові сили», — йдеться у повідомленні.

Залишити відповідь