П’ятниця, 19 Квітня, 2024
В КиєвіЕкономіка

У Києві Бессарабський ринок дозволив розрахунок криптовалютою

Комунальне підприємство дозволило розраховуватися за покупки криптовалютою через систему Paytomat, повідомляє РБК-Україна.

У Києві комунальне підприємство “Бессарабський ринок” дозволив розраховуватися за покупки криптовалютою через платіжну систему Paytomat. Про це повідомило підприємство на своїй сторінці в Facebook.

Повідомляється, що у покупців буде можливість розрахуватися криптовалютою Bitcoin, Bitcoin Cash, Bitcoin Gold, EOS, NANO, WAVES, Dash, Litecoin, NEM, Ethereum

“Відтепер на Бессарабському ринку з’явився ще один платіжний засіб – розрахунок криптовалютою. Керівництву підприємства вдалось запровадити таку послугу завдяки платіжній системі для крипти «Paytomat», яка підтримує більшість популярних криптовалют Bitcoin, Bitcoin Cash, Bitcoin Gold, EOS, NANO, WAVES, Dash, Litecoin, NEM, Ethereum”, – йдеться в повідомленні компанії.

Зокрема, розрахуватися криптовалютою на ринку можна за допомогою криптовалютного гаманця, встановленого на смартфоні. Відзначимо, що зараз в такому експериментальному форматі працює одне торгове місце з овочами, на черзі – кафе “Green 13”.

У Києві Бессарабський ринок дозволив розрахунок криптовалютою

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Бессарабський ринок почав здавати торгові місця через систему ProZorro.

Залишити відповідь