Четвер, 28 Березня, 2024
В Києві

Водій Mercedes виїхав на пішохідний міст у Києві

Через це його запросили у відділення поліції, і якщо він не з’явиться, справа все рівно буде розглянута за його відсутності

Ймовірного водія транспортного засобу Mercedes, який виїхав на новий пішохідно-велосипедний міст у столиці, офіційно запросили у відділення поліції для розгляду справи. Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції Києва.

Як повідомляється, чоловік уникає спілкування з поліцейськими.

“Сьогодні управління патрульної поліції у місті Києві направило чоловікові (рекомендованим листом) виклик, яким офіційно запросило його з’явитись до управління, щоб протягом тижня взяти участь у розгляді справи про адміністративне правопорушення”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що якщо чоловік не з’явиться, справа буде розглянута за його відсутності, адже він попереджений про її розгляд у встановлений законом спосіб.

Поліція встановила, що ймовірний водій раніше вже позбавлений судом права керування транспортними засобами за керування в стані сп’яніння та має декілька постанов за керування автомобілем, будучи позбавленим такого права.

Наразі патрульна поліція вбачає в діях водія відразу кілька адміністративних правопорушень: керування автомобілем, будучи позбавленим такого права судом, рух транспортного засобу по пішохідній доріжці та створення аварійної ситуації.

Більш детальна інформація щодо даного інциденту буде після надання пояснень водієм.

Залишити відповідь